E Complexa ...

sâmbătă, 22 mai 2010

Cuibul - rock de la fratii din Md

Cuibul e o formatie ce canta rock asadar , din Moldova fiind ei canta si in rusa una din multelele sute de limbi pe care nu o cunosc , da muzica e muzica daca place la ureche place.

Au baieti si un site frumos. Album moca de downloadat de pe el. http://www.cuibul.md/

Scrie pe site istoria lor si se poate asculta si muzica produsa.
Sunt prieteni pe cate se pare cu mai bine cunoscutii la noi Zdob si Zdub

In unul din videoclipurile lor joaca si vocalul de la Zdob si Zdub pe numele lui Roman Iagupov intruchipand un Marlyn Manson cu acordeon .
Melodia se numeste'Прощай и здравствуй" adcia " Bună ziua şi la revedere"



Comentez eu acu clipul aproximtiv asa cum faceam in scoala cu poeziile :

"Deci e unu care merge cu o sovietica cu atash clar , misto de altfel tentant sa ai asa ceva in posesiecel putin pt mine; el e tare , e cool si asa merge el prin viata si se suie la el in atash cand unu cand altu cant unii cu tot felul de semnificatii ascunse; la final se suie la el si cum am zis mai sus (Roman Iagupov intruchipand un) Marlyn Manson cu acordeon care cred eu ca are ceva legatura cu frageda tinerete a lui Igor Dînga (chitara şi vocal) si om de baza al grupului care dupa cum zice frumos la biografia sa :
"
Igor Dînga s-a născut la 25 iunie 1968 în satul Slobozia, raionul Tiraspol. În clasa 6-a părinţii au decis să-l transfere la şcoala muzicală din Chişinău, pentru a însuşi acordeonul. Acordeonul nu a „prins”, după un an şi jumătate, a abandonat această ocupaţie."

PS: "Moldoveni sunt buni ' imi place cum suna melodia Nina