E Complexa ...

luni, 2 februarie 2009

S-a schimbat un Suie

Azi am auzit (la radio guerrilla bineinteles ) ca s-a schimabt un memru al trupei Suie Paparude .
Ia sa vezi ...precum stirea era prinsa in zbor am facut ce face tot omu ce beneficiaza de minunatia asta internetul si mai ales de google ..am cautat
De ce ma intereseaza ? - Pentru ca "imi place Suie " si ma consider unu din ascultatori si intelegatori cat de cat al lor ( un fel de fan ) si deci vizita repede pe site-ul lor http://www.suiepaparude.ro/ ce sa vezi renovare si o fata noua a siteului si nu numai (pentru mine cel putin)
Bean (pe nume de roman Alexe Marius Andrei)
precum observam in poza Domnul Bean e in mijloc are barba rosiatica si zambeste frumos ( cum ii zice fotografu banuiesc, sau poate cum se simte el asa "Suie ") oricum ca prima impresie zic BUN .
Din stire am mai retinut sii ceva important ca relatia cu Junkyar ramne buna si are el chef de altceva ..oricum ceva de genu ....adica schimbare pentru evolutie ...


Alte stiri mai bine si mai complet realizate gasim pe net deci pentru pasionati sau doritori de mai mult ofer spre clik-uire link-urile :

http://m3li-j3.blogspot.com/2009/02/trupa-suie-paparude-are-un-nou-solist.html

cam asta :)) ca altele nu prea am gasit inca oricum ideea e inteleasa cat de cat .


Urez si eu ca si ascultator al lor BAFTA in noua Forma ! Bafta Bean! astept si eu videoclipul promis pe site la piesa "Cea mai buna zi" ...si ca "omagiu" pun si eu si ascult piesa " aveti sange "
cu ideea ca Bafta Junkyard (Cezar ) eu tot o sa te mai ascult ;-) :D

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire